zondag 29 september 2019

And the winner is..............Challenge 104


Wat hebben we weer prachtige inzendingen voorbij zien vliegen voor de challenge van deze maand. Hieronder zie je mijn favorieten, en het was niet gemakkelijk om er maar een paar uit te halen.

We seen beautiful creations flying by for this months challenge. Below you see some of my favorites, it wasn't easy to choose just a few.

Diana Verhoeven. Diana maakt van haar creaties een feestje, niet alleen het stempelwerk ik origineel gevonden en mooi uitgevoerd, ook de hele display is zeer smaakvol. Je kunt zo gaan etaleren als baan Diana!

Janny van der Male. Janny ik vind je achtergrond in de cirkel erg mooi en het steampunk mannetje staat er zo mooi voor, hij komt goed uit zo! Smaakvolle kaart.

Mia Robben. Wow, wat een mooie kaart of pagina in een journal, ik weet het niet precies, maar zo leuk om naar te kijken. Dat meisje die op die stenen is gaan staan om boven de pot uit te komen om met de vlinders te spelen. Geniaal bedacht en mooi uitgevoerd.

Monique Eding is met alcoholinkt aan het spelen geweest en heeft er daarna een mooi tafereel overheen gestempeld in het zwart. Mooi geworden.
Diana Verhoeven, kan het niet laten om er nog eentje van Diana te laten zien omdat het nu heel wat anders is dan een kaart. Mooi uitgewerkt ook met die glans op haar vleugels.

Sylvia Franken, ja hoe leuk is dit! Heel eenvoudig, maar je moet er maar op komen. Brengt me op allerlei ideeën. Geweldig gevonden.

En nu de winnaar, and the winner is...

Tineke Koedam maakte deze geweldige Mandala met daarin de Art Journey stempels. Tineke kennen we als iemand die een geheel eigen stijl heeft en prachtig kan Zentanglen. Kijk maar eens goed naar het Zentangle werk in deze Mandala. Prachtig uitgevoerd in de perfectie. Daarom verdient Tineke deze keer de prijs.

Tineke Koedam


Tineke Koedam, close up.

Tineke stuur je me even een mailtje dan stuur ik jou je kortingscode toe zodat je een tegoed van 10 euro krijgt voor het shoppen op de site van Art Journey.

Iedereen die meegedaan heeft: Bedankt! Ik hoop dat jullie ook volgende maand weer mee doen, dan gaat Anneke Voskuijl ons een thema opgeven, ook erg leuk kan ik verklappen.

Thanks to everybody who participated. I hope to see your work next month. Anneke Voskuijl has chosen an inspiring theme, just wait and see!7 opmerkingen:

 1. Tineke van harte gefeliciteerd, prachtig gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat weer een prachtige inzendingen deze maand, ik heb genoten van alle vliegende bijdragen! En Tineke: gefeliciteerd! Wat een prachtig werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel, voel me zeer vereerd dat ik ben gekozen uit al die mooie inzendingen.
  Complimenten voor iedereen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Congratulations to Tineke with her gorgeous mandala type image so elegant in black and white and love the shading and then the six top picks are wonderful too and all very different. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige inzendingen! Tineke gefeliciteerd, wat heb jij dat mooi gedaan.
  Alles is zo gelijkmatig geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd, Tineke.
  Helemaal verdiend met deze prachtig uitgewerkte kaart ❤️!

  BeantwoordenVerwijderen