dinsdag 6 oktober 2020

Guest designer Diana Vehoeven

De trouwe Facebook volgers zullen ongetwijfeld de inzendingen voor de Challenge van Diana Verhoeven opgevallen zijn. Diana doet zeer trouw mee en maakt het meest fantastisch werk! Elke keer ben ik weer verbaasd wat ze nu weer heeft bedacht, en bewonder haar uitvoering zowel in kleur, compositie en uitvoering. Vandaar dat ik haar benaderd heb om als gastdesigner voor Art Journey te fungeren. Daar heeft ze meer dan geweldig gehoor aan gegeven.. Hieronder stelt ze zich aan ons voor. Ga er lekker voor zitten en bewonder! Diana nogmaals bedankt, geweldig!!

Our Facebook followers will certainly have seen and remembered the entries of Diana Verhoeven. Diana enters every challenge and makes beautiful artwork. Every time I am in awe and admire her use of color and composition. That's why I asked her to be a guest designer. She made so much beautiful work that you really should not miss out on. Just sit back and admire and Diana thanks again, I really love what you have made!


Een aantal weken terug vroeg Louise of ik een keer guest designer zou willen zijn voor Art Journey. Mijn hart sloeg letterlijk een keer over, dit had ik niet zien aankomen. Geweldig en wat een eer ook om te mogen doen! Toch vond ik het ook spannend en vroeg me af: Waarom ik, en kan ik aan verwachtingen voldoen? Maar snel besloten om alle “ duiveltjes “ in de doos te stoppen en met vertrouwen aan de slag gegaan. 

Tijd om mezelf voor te stellen.

Ik ben Diana en woon met manlief in Noord-Brabant, bonusmoeder van een zoon met een prachtig gezin. Sinds jaar en dag ben ik fervent stempelaar maar ook andere vormen van ‘art’ trekken me aan zoals mixed media en in het bijzonder het maken van collages. Naast al die creatieve uitspattingen werk ik als verpleegkundige. Eigenlijk kom ik dus gewoon tijd te kort, maar hoe mooi is het om dat te kunnen zeggen.
Terug naar waar het om gaat:  Mijn werkstukken voor de blog.

Als ik zou moeten aangeven wat mij typeert zeg ik: Van alles en nog wat, geen consequent herkenbare stijl maar creaties ingegeven door het gevoel van dat moment die de ene keer eenvoudig zijn en dan weer overvloedig. 

Hopelijk mogen mijn voorbeelden jullie inspireren en zou tot slot willen zeggen: 

Louise, dankjewel voor het gestelde vertrouwen en voor allen: 

 

Enjoy the journey !

Diana

used Art Journey stamps: Baroque Swirl, Garden Birds, Follow your heart
Een prachtige puzzel waarin Diana zo ontzettend veel Art Journey stempels heeft verwerkt! En die stempels zijn te vinden op de sheets:
Butterfly Girls, Crows, Eyes, Fish, Fungus Fairy Tales, Garden Birds, Inchies, Leaves, Lily, Nature 3, Nature Flowers en Prickles.
En ook dit prachtig "postzegel schilderij" heeft zoveel Art Journey stempels in zich. Je blijft kijken. Ze zitten op de sheets:
Your wings, Aunts, Bird Boy, Crows, Freya, Grunge, Houses & Towers, Inchies, Postcard, Stars, Umbrella Girl, Steampunk 2 en Nature 3
Used Art Journey stamps: Aunts, Freya, Inchies, Umbrella Girl en Willy-Helene
Used Art Journey stamps: Boy, Octopus, Pennibs & Friends 2
Art Journey stamps used: Houses & Towers, Fish and Waterdrops 1 small
Art Journey stamps used: Dymo Words, Freya, Filmboy, Inchies, Grunge, Stars en Blockprint
Art Journey stamps used: Butterfly Girls, It's all in your head, Follow your heart 
Art Journey stamps used: Lily, Nature Flowers en Freya
Art Journey stamps used: Butterfly Girls, Lily, Prickles en White Butterflies
En dan de laatste en weer zo'n kaart vol fantasie en heel veel Art Journey stempels van de volgende sheets:
Bird Boy, Crows, Eyes, Fairy Tale, Garden Birds, It's all in your head, Leaves, Nature Flowers, Prickles, Steampunk 2, Steampunk 3 en Butterflies


Nou heb ik teveel gezegd? Hoop dat je hebt genoten van Diana's werk. Het zou leuk zijn als je een opmerking voor haar achterlaat.

What did I tell you? Hope you enjoyed Diana's work. Please leave her a comment.

 


22 opmerkingen:

 1. Heb met bewondering zitten kijken naar al deze mooie creaties. Prachtig Diana! En inderdaad van alles wat. Prachtig en verrassend ook hoe je stempels combineert.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wowwww wat weer een prachtig werk allemaal Diana!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend werk Diana, je blijft kijken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow Diana, so many fantastic creations and such interesting and colourful designs. Thank you for the wonderful inspiration. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een hoop mooie projecten Diana! Kan wel zien dat jij je tussen de AJ-stempels helemaal thuis voelt! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Stuk voor stuk, super mooi! Dank je wel voor het showen.
  Groetjes Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een knap en inspirerend werk, Diana... en wat leuk dat je een plekje hebt in het DT, dan kunnen we nog veel meer moois zien van je :-) Groetjes, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Marianne!

   p.s.; ik ben geen DT lid hoor, mocht als gastdesigner mijn werk met jullie delen, ik blijf gewoon lekker meedoen met de challenges ;-)

   Verwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil jullie allemaal heel hartelijk danken voor alle mooie en persoonlijke reacties die ik heb gekregen hier op mijn ' creaties '!
  Erg leuk ook om terug te lezen wat een ander opvalt en ziet in mijn werk.

  We ontmoeten elkaar wellicht weer bij de challenges; een plek om te bewonderen en te verwonderen want de mogelijkheden met stempels en alles daar omheen zijn eindeloos.

  Hartelijke groetjes,
  Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh ja....wellicht toch nog leuk om toe te lichten ten aanzien van de laatste kaart.....Louise vroeg het zich namelijk ook af......de kopjes zijn geen stempels maar een kopie uit een tijdschrift en deze gecombineerd met de AJ stempels. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige creaties staan er op je blog. Groetjes,Karin

  BeantwoordenVerwijderen