maandag 29 juni 2020

En de winnaars zijn/ and the winners are....

Dank, dank dank voor alle prachtige inzendingen voor onze challenge ter ere van het 17 jarig bestaan van Art Journey. Morgen is de officiële verjaardag en dan zal ik wat dieper ingaan op dit heugelijk feit. Voor nu laat ik mijn favorieten zien die gelijkertijd ook 5 winnaars zijn van de 10 euro cadeaubon. Niet dat ik de rest niet prachtig vind. Ook die zijn schitterend, maar ik moest toch een keuze maken.

Thanks so much for all the beautiful entries for this month challenge in which we are celebrating the 17th anniversary of Art Journey. Tomorrow is the official date and then  I will tell more about our history. Now I will show my 5 favorites and those are also the 5 who win the 10 euro gift certificate. Not that the others aren't lovely but I just had to choose.


 Dit schattig boekje  van Annieta Vries (zie boven en onder) heeft mijn hart gestolen. Heel mooi Annieta en zeker een favoriet en prijs waard. Dank je wel! Marianne Wesseling maakte bovenstaande kaart. Heel smaakvol en een prachtige ondergrond. Dank je wel Marianne, ook jij bent 1 van de prijswinnaars.

 Een feestelijker 17 had ik niet kunnen wensen. Zo schattig met de vlaggetjes en wat een prachtige heldere kleuren. Mia Robben, bedankt voor dit optisch feestje en je hebt hiermee een prijs in de wacht gesleept.


 Vind deze tag zo leuk bedacht. Hij is gemaakt door Sylvia Franken .Zo origineel! Bedankt Sylvia ook voor jou dus een prijs! En tot slot dit prachtig schilderijtje van Diana Verhoeven. Mooi kleurgebruik en compositie. Heel mooi. Dank je wel Diana dit verdient ook een prijs.


Annieta, Marianne, Mia, Syliva en Diana, willen jullie een mail sturen naar info@artjourney.nl en dan stuur ik jullie de code toe die je kunt gebruiken om je prijs in ontvangst te nemen.

Alle andere deelnemers, nogmaals dank. Mede dankzij jullie wordt dit een hele feestelijke jubileum!!

groetjes en tot morgen

Louise


5 opmerkingen:

 1. Super mooi deze 5 winnaars!
  Gefeliciteerd allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd allemaal. Wat een kunstwerkjes, en heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Annieta, Mia, Syliva en Diana, wat een mooie werken! Zo happy dat ik ook in de prijzen ben gevallen deze keer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Congratulations to all with their fabulous creations. x

  BeantwoordenVerwijderen